Nyheter från SF

Valberedningen informerar om kommittéer och snöskotersektion. Disciplinnämnden/Besvärsnämnden som troligtvis kommer att namnändras på förbundsmötet i april till enbart Disciplinnämnden.

Protokoll Enduro nr 1

(2020-02-24 11:49)
Endurosektionen har haft sitt första möte för året. I protokollet kan du bl.a. läsa om SM och ISDE 2020.

Torsdag-fredag 27-28/2 kommer kanslipersonalen befinna sig på utbildning. Under denna period kommer kansliet vara stängt.

Svemos Disciplin- och Besvärsnämnd har den 14 februari 2020 ådömt Fredrik Boström, SMC, avstängning under en period om tre (3) månader.

Under säsongen 2020 kommer vi att genomföra försök med en Course Inspector (CI) vid SM-tävlingarna. Systemet med CI har funnits på VM ett tiotal år och erfarenheterna är goda.

FMCK Malmö endurobana Husie/HÖF har miljöcertifierats.

Protokoll Trial nr 2

(2020-02-13 14:21)
Trialsektionen har haft sitt andra möte för året. I protokollet kan du bl.a. läsa om Sponsorer för trial och Utbildning guldhjälm.

Flens Enduro Sällskaps endurobana Frutorp har miljöcertifierats.

SM-serien livesänds under 2020 likt tidigare på Svemo Play. Eftersom Sverige Cup under året arrangeras i samband med varje SM-deltävling, kommer även Sverige Cup att livesändas.

Med Idrottens utbildningsplattform (IUP) har vi lanserat tre säkerhetsrelaterade utbildningar som är tillgängliga för alla våra medlemmar.

SM Final i Isracing 2020

(2020-02-11 14:37)
Med anledning av att det till Individuella SM Finalen i Isracing 2020 endast är 14 Svemolicenserade förare anmälda, så har Svemo Track Racing idag beslutat att bjuda in 2 förare från våra nordiska grannländer för att få fullt startfält till tävlingen

Arrangör till Lag-SM i enduro sökes för en endagarstävling.

Nu har utvecklingsarbetet med Svemos utbildningsplattform (IUP) framme vid sitt första stora mål och finns i drift vilket gör det möjligt för alla medlemmar att ta del av digitala utbildningar.

Miljökommittén har haft telefonmöte den 4/2 2020.

Utbildningskommittén har haft möte i Svemo-huset den 1 februari.

Postadress:
SMK Dala Falun - Motorcykel och Snöskoter