Nyheter från SF

För en vecka sedan publicerade vi information om att Anlas bakdäck tillsvidare inte är tillåtna att användas, igår kväll skickade FIM ut en ny pressrelease som säger att:

Det är hög tid för klubbar att sända in intresseanmälan till Motocrossektionen, för statustävlingar och svenska mästerskap i motocross man önskar arrangera under 2021.

Lag-SM Motocross 2020

(2020-09-16 12:33)
Information och startlista

Den 18 oktober är det fortbildning för tävlingsledare i enduro.

Så har då turen kommit till Vetlanda och Solshesters MCK att få besök av endurocirkusen.

Under torsdagskvällen skickade FIM ut en pressrelease som bekräftar att FIM med omedelbar verkan tillsvidare har dragit tillbaka homologeringen för Anlas bakdäck.

Protokoll trial nr 8

(2020-09-10 16:15)
I Trialsektionens 8 mötesprotokoll kan du bl.a. läsa om SM X-trial 2020, Breddserien samt Future.

Sedan tidig vår har Mikael Norén varit miljösamordnare både hos Svensk Bilsport och Svemo. Nu har han och medlemmarna i respektive miljökommitté identifierat tre initiala fokusområden för det kommande hållbarhetsarbetet.

Den 29 augusti var det dags för årets stora möte med Säkerhetsrådet, delvis på plats i Norrköping, delvis online via Teams.

Startlistor för samtliga klasser.

Nu kan du anmäla dig till höstens fortbildning domare i Trackracing.

Nu är det slutspurt i vår lagerrensning och vi har sänkt priserna till halva reapriset.

I Svemos lokaler på Sprängstensgatan i Norrköping finns fyra kontorsrum att hyra.

Under våren kompletterade Endurosektionen specialreglementet för enduro 2019-2020. Dessa har nu reviderats på punkten 4.9.

I våras uppdaterade Endurosektionen specialreglementet för enduro 2020. Reglerna har nu reviderats på punkt 4.9 i reglementet.

Postadress:
SMK Dala Falun - Motorcykel och Snöskoter