Nyheter från DF

"Jag vill få bort tanken att det är svårt och komplicerat" En föreläsning med Måns Lööf som ger inspiration, tips och råd om hur man bemöter barn och ungdomar med speciella behov.

Utbildningen är för dig som vill prova på att ge och få massage.

Att bli mer medveten om vad och hur du äter ger ingen guldmedalj i sig - men är en bra hjälp på vägen. Vad och hur mycket du äter spelar stor roll för din prestationsförmåga - vill du optimera din prestation kan det till och med vara avgörande.

Samsyn mellan idrotterna

(2019-09-16 12:32)
Lagidrotterna och andra idrotter, har svårt att rekrytera spelare/aktiva och även få tränare i vissa åldersgrupper. Vi når inte alla barn och vi "konkurrerar" ofta om samma barn. För att våra barn fortsatt ska ha ett brett idrottsutbud så måste vi bö

Stureskolans Skol IF i Hedemora upptäckte att flera barn önskade extra cykelträning när sommaren var i antågande. 14 glada barn fick möjlighet att två gånger i veckan träna och förbättra sin

Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna kommer att gå med i paraden. Vi hoppas att fler idrottsföreningar och förbund vill stötta HBTQ-rörelsen och vill följa med oss.

Kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs kring IdrottOnline Klubb Administration. Lär känna de grundläggande funktionerna i systemet och hur systemet hänger ihop.

Idrottens Dag i Mora

(2019-09-11 13:45)
Alla aktiviteter är kostnadsfria! Varmt välkomna till en aktiv och rolig dag, 14 september vid Prästholmen.

Det krävs mer än bara träning för att utvecklas i sitt idrottsutövande. Det är många faktorer som påverkar hur man presterar och utvecklas.

Kursen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline Klubb rörande medlemshantering och avgifter. Målgruppen är kassörer som ska använda IdrottOnline Klubb.

Sommarlovslediga barn provade kostnadsfritt olika idrotter och unga ledare hade fått sommarjobb genom Smedjebackens Kommun. Ett roligt och ansvarsfullt uppdrag.

Kursen är en fördjupning i IdrottOnline Klubb Administration och vi kommer inrikta oss på digital LOK-stödsansökan och hantering av utbildningsaktiviteter via SISU:s utbildningsmodul.

Vi välkomnar dig till höstens första Idrottsfrukost. En mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.

Folksam Ledarcamp

(2019-08-30 14:00)
11-13 oktober 2019 genomförs Folksam Ledarcamp, ett läger som inspirerar och stimulerar unga ledare, 16–25 år, att fortsätta utvecklas inom idrotten. Föreningar i Dalarnas och Gävleborgs distrikt – har ni någon/några unga ledare som stämmer in på...

En grundkurs i jämställdhet och inkludering som berör alla diskrimineringsgrunder: kön, sexuell läggning, könsidentitet och uttryck, ålder, etnisk bakgrund, funktionsförmåga, religion och annan trosuppfattning samt social bakgrund/klass.

Postadress:
SMK Dala Falun - Motorcykel och Snöskoter